Thread EPL

View previous topic View next topic Go down

Thread EPL

Post  matasura on Sun Dec 20, 2009 8:41 pm

Jom bincang pasal EPL..

sebelum tu, mari tgk klip nih! lol!

http://www.youtube.com/watch?v=rrw4IlKRPmc

matasura
Admin

Posts : 52
Join date : 2009-12-10
Age : 34
Location : Mawar Apartment

View user profile http://matasura.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  rahmanw on Mon Dec 21, 2009 2:51 pm

M.U bungkus...hahahahaha....
bestnya....
tapi chelsea tak amik peluang...

rahmanw
Moderators

Posts : 48
Join date : 2009-12-15
Age : 36
Location : malacca

View user profile http://ar-rahmanw.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  Tilmiz on Mon Dec 21, 2009 7:08 pm

Arsenal peluang cerah, Aston Villa pun mengejar dari belakang Very Happy

Tilmiz
Admin

Posts : 40
Join date : 2009-12-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  matasura on Tue Dec 22, 2009 8:04 am

bleh tahan gak aston villa nihhhh
senyap2 je dia, tapi duk maintain cucuk kat atas...

matasura
Admin

Posts : 52
Join date : 2009-12-10
Age : 34
Location : Mawar Apartment

View user profile http://matasura.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  Tilmiz on Tue Dec 22, 2009 11:04 am

Tapi aku rasa Arsenal la berpotensi Very Happy

Tilmiz
Admin

Posts : 40
Join date : 2009-12-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  matasura on Tue Dec 22, 2009 11:07 am

Tilmiz wrote:Tapi aku rasa Arsenal la berpotensi Very Happy
yg itu sudah pasti.... Twisted Evil

cuma nanti transfer januari, aku rasa arsenal nak kena dapatkan sorang player yg tinggi dan garang ckit mcm vieira dlu...
klau ada player lawan main kasar, dia bleh jadi tukang sound...suma kecut masa dia jadi captain dlu...sama manyu dlu ada roy keane...

matasura
Admin

Posts : 52
Join date : 2009-12-10
Age : 34
Location : Mawar Apartment

View user profile http://matasura.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  rahmanw on Tue Dec 22, 2009 2:38 pm

arsenal ada peluang cerah pintas MU sebab kurang satu perlawanan...beza mata cuma 2 je...
off topic...
david beckham mungkin berpeluang kembali semula ke MU kalau diturunkan bila ac milan lawan MU untuk liga juara2 eropah...

rahmanw
Moderators

Posts : 48
Join date : 2009-12-15
Age : 36
Location : malacca

View user profile http://ar-rahmanw.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  Tilmiz on Tue Dec 22, 2009 2:56 pm

aku setuju arsenal boleh pinas MU atau Chelse, cuma bergantung pada tahap ke maintanan pasukan Arsenal itu sendiri Razz

Tilmiz
Admin

Posts : 40
Join date : 2009-12-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  rahmanw on Tue Dec 22, 2009 3:18 pm

Tilmiz wrote:aku setuju arsenal boleh pinas MU atau Chelse, cuma bergantung pada tahap ke maintanan pasukan Arsenal itu sendiri Razz
nak pintas chelsea?
mungkin belum boleh lagi kot...sebab arsenal masih tak konsisten la...
bila lawan ngan team ternama,leh lak menang tapi bila lawan team2 tak caya...awat selalu hancur?

rahmanw
Moderators

Posts : 48
Join date : 2009-12-15
Age : 36
Location : malacca

View user profile http://ar-rahmanw.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  Tilmiz on Tue Dec 22, 2009 3:24 pm

tu aku setuju, sebab tu aku cakap bergantung kepada ke maintanan pasukan Arsenal, kalau dia boleh kekalkan presti hingga kemakhir musim maka peluang tu akan lebih cerah....

Tilmiz
Admin

Posts : 40
Join date : 2009-12-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  rahmanw on Wed Dec 23, 2009 5:46 pm

manchester city dah dapat pengurus baru...bekas pengurus inter milan roberto mancini...
harap2 lepas ni MC lebih konsisten...biar berbaloi perabis beratus juta pound....

rahmanw
Moderators

Posts : 48
Join date : 2009-12-15
Age : 36
Location : malacca

View user profile http://ar-rahmanw.blogspot.com/

Back to top Go down

Liverpool

Post  irda on Thu Dec 24, 2009 11:32 am

Sang wira mmg kena kalah dulu. Mcm cite hindustan. Tapi kesian gak kat MU..

irda

Posts : 26
Join date : 2009-12-22
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  Tilmiz on Thu Dec 24, 2009 11:43 am

Siapa yang fan MU kat sini, MC, Arsn, Chel, AV fan ada ke?

Tilmiz
Admin

Posts : 40
Join date : 2009-12-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  matasura on Thu Dec 24, 2009 12:49 pm

arsenal di sini! affraid

matasura
Admin

Posts : 52
Join date : 2009-12-10
Age : 34
Location : Mawar Apartment

View user profile http://matasura.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  rahmanw on Thu Dec 24, 2009 2:05 pm

den minat arsenal tapi rasa macam nak beralih sokong manchester...................................city...
ngeh...ngeh...ngeh...

rahmanw
Moderators

Posts : 48
Join date : 2009-12-15
Age : 36
Location : malacca

View user profile http://ar-rahmanw.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  Tilmiz on Tue Dec 29, 2009 9:58 am

Arsenal or MU or Chelse....

Pilih pilih....

Tilmiz
Admin

Posts : 40
Join date : 2009-12-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  rahmanw on Tue Dec 29, 2009 1:29 pm

Tilmiz wrote:Arsenal or MU or Chelse....

Pilih pilih....

tiga tiga menang game yang lepas..... Laughing

rahmanw
Moderators

Posts : 48
Join date : 2009-12-15
Age : 36
Location : malacca

View user profile http://ar-rahmanw.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  matasura on Sun Jan 03, 2010 11:09 pm

manyu kalah ngan leeds.. Razz Razz Razz

matasura
Admin

Posts : 52
Join date : 2009-12-10
Age : 34
Location : Mawar Apartment

View user profile http://matasura.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Thread EPL

Post  Sponsored content Today at 4:32 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum